Op 8 en 9 november 2019 is er weer een mooie kerstroute door de sfeervolle en eeuwenoude stad Gouda, met diverse leuke adresjes van antiek en brocante winkels. 

Bij de eerste winkel (Antiek Deja Vu, Doelenstraat 31 of Bloemensalon de Spiegel, Lange Groenendaal 63) krijg je weer een tas, waarmee het kenbaar is dat je meedoet aan de route en krijg je uiteraard de bekende flyer met de Brocante en Antiek route, waarmee je de route kunt vervolgen naar de leuke winkels. Het is leuk als de winkeliers jouw tasje zien, dan kunnen zij er misschien jouw eerste verrassing in doen.

Tijdens deze route zijn er nog meer verrassingsactiviteiten aanwezig. We maken dat binnenkort gedeeltelijk kenbaar, maar uiteraard niet alles, anders is het geen verrassing meer

De winkels zijn op 8 november van 10.00 tot 21.00 uur open (in de avond zeer sfeervol met al de lichtjes) en zaterdag 9 november van 10.00 tot 17.00 uur. Alle winkels die meedoen zijn geheel in kerstsfeer, om gezellig in rond te snuffelen onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens de wandelroute door Gouda zelf, vergeet dan niet om je heen te kijken, naar de eeuwenoude gebouwen en uiteraard het stadhuis. Iedereen is van harte welkom in Gouda voor deze hele leuke VERRASSENDE KERST route!